هک حساب های بانکی با پیامک رجیستریپیامکهایی که اخیرا از سوی شمارههای ناشناس با مضمون ثبت نشدن تلفن همراه در سامانه رجیستری ارسال میشود، جعلی و کلاهبرداری است.
در روزهای اخیر مجددا کلاهبرداریهای پیامکی اوج گرفته و بسیاری از مردم به دلیل بیدقتی و بیاحتیاطی طعمه فیشینگ میشوند. از نمونه موارد کلاهبرداری پیامکی که به تازگی برای تعداد زیادی از شمارهها ارسال شده، هشداری است که با جعل عنوان همتا – مرجع رجیستری تلفنهای همراه- در خصوص رجیستر نشدن گوشی و غیرفعال شدن آن تا ۲۴ ساعت آینده است.
نمونههایی از پیامکهای کلاهبرداری
گرچه لینک سایت ارسال شده در پیامکها فیلتر است و امکان دسترسی با اینترنت معمولی و بدون استفاده از VPN مقدور نیست اما اگر استفاده کننده از ویپیان استفاده کند و وارد این سایت شود، با صفح
های تقریا مشابه صفحه سامانه اصلی همتا مواجه میشود.
در این صفحه کاربر اگر اطلاعات را به درست یا غلط وارد کند، در هر دو صورت به او اعلام میشود که گوشی همراهش رجیستر نشده و برای ثبت شناسه گوشی باید مبلغی معادل ۲۵۰۰ تومان را پرداخت کند.
حال در این مرحله و با توجه به اینکه مبلغ آن کمتر از صد هزار تومان است، اگر فرد اطلاعات کارت را وارد کرده و رمز دوم ثابت خود را ثبت کند، هکرها حساب او را کنترل کرده و تا زمانی که بتوانند به آن دستبرد میزنند.
همانطور که مشاهده شد، کلاهبرداران هر روزه روشهای جدیدی را برای دزدی از مردم دنبال میکنند و در یکی از آخرین نمونهها نیز مجددا با استفاده از عنوان سامانه همتا اقدام به کلاهبرداری از مردم کردهاند. به این منظور و برای اینکه در دام کلاهبرداران و سودجویان نیفتید، لازم است موارد زیر را مدنظر قرار دهید:
۱- هرگونه اطلاعرسانی در زمینه طرح ثبت تلفنهمراه، از طریق سرشماره پیامکی HAMTA انجام میگیرد. همچنین در صورت دریافت هرگونه پیامک با محتوای مشکوک، میتوانید موضوع را با مرکز پاسخگویی سامانه همتا به شماره ۰۹۶۳۶۶ از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب در ۷ روز هفته طرح نمایید تا راهنماییهای لازم ارائه گردد.
۲- سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir و سایت اطلاعرسانی همتا hamtainfo.ntsw.ir میباشد و سامانه همتا دامنه دیگری ندارد.
۳- سامانه همتا برای انجام فرآیندهای خود وجهی دریافت نمیکند و انجام همه ی فرایندهای سامانه همتا رایگان میباشد.
۴- پیش از هرگونه پرداخت حتماً باید از اعتبار درگاه پرداخت مطمئن شد، ویژگیهای اولیه درگاه پرداخت معتبر عبارتند از:
الف- عبارت https و همچنین علامت تأیید سرویسدهنده (معمولاً به صورت قفل سبز رنگ) در ابتدای آدرس درگاه پرداخت وجود دارد.
ب- درگاه پرداخت زیردامنهای از دامنه shaparak.ir است (هرگونه ترکیب دیگری از کلمه shaparak و هر پسوند دامنه دیگری به غیر از ir. غیرمجاز است، به عنوان مثال ترکیب هایی نظیر shapaarak یا shaparack نامعتبر هستند)
ج- برای اطلاع از آدرس درگاه های پرداخت اینترنتی معتبر، میتوان به تارنمای کاشف به آدرس kashef.ir مراجعه نمود. گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب |
توسط : drweb در تاریخ : 11-04-1399, 09:05 بازدیدها : 823
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .