آموزش طراحی سایت با چند راهکار ساده در دام هکرها نیفتید

ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » با چند راهکار ساده در دام هکرها نیفتید




با چند راهکار ساده در دام هکرها نیفتید

 

با چند راهکار ساده در دام هکرها نیفتید

 

پلیس فتا برخی روش‌ها را یادآوری کرده که از این راهکارهای ساده می‌توان به حساسیت بالا نسبت به ایمیل‌های دریافتی و بازنکردن ایمیل‌های مشکوک، تأیید هویت دومرحله‌ای و... اشاره کرد.

به ایمیل‌ها مشکوک باشید: بسیاری از حملات سایبری از طریق ایمیل‌های مخرب ساده راه‌اندازی می‌شوند. ایمیل یک پلت‌فرم ارتباطی فوق‌العاده است، زیرا شما می‌توانید هر چیزی را برای هر کسی ارسال کنید، اما این بدان معناست که می‌تواند یک خطر امنیتی بزرگ هم باشد.

بهترین راه جلوگیری از کلاهبرداری در ایمیل‌های جعلی، این است که مطمئن شوید فرستنده کیست. آدرس ایمیل خود را بررسی کنید تا ببینید آیا با وب‌سایت مورد نظرتان مطابقت دارد یا خیر. برای اطمینان بیشتر، می‌توانید آدرس IP فرستنده را نیز بررسی کنید.

آدرس پیوند را چک کنید: عموماً پیام‌های ناشناخته، حاوی لینک به سایت‌های ناشناخته هستند. گشت و‌ گذار در یک وب‌سایت ناشناخته و مرموز می‌تواند پیامدهای ناخواسته‌ای را به بار آورد. برای مثال صفحات آن به گونه‌ای طراحی می‌شود که می‌تواند براحتی شما را در دام فیشینگ بیندازد. ظاهری قابل اعتماد و سالم، اما ممکن است ناامن یا آلوده به نرم‌افزارهای مخرب باشد.

اگر وسوسه شدید روی یکی از این لینک‌ها کلیک کنید، بهتر است بدانید این دقیقاً همان جایی است که شما را به دام می‌اندازد. همچنین سایت‌های رمزگذاری‌شده یکی از امن‌ترین وب‌سایت‌ها هستند که می‌توانید از آنها بازدید کنید. زمانی که علامتHTTPS یا نماد قفل را در آدرس سایت و مرورگر خود مشاهده کردید، متوجه می‌شوید این سایت‌ها ایمن هستند.

هرگز پیوست‌ها را باز نکنید: هرگز فایل‌های پیوست (الصاق‌شده) را تا زمانی که کاملاً از صحت آن مطمئن نشده‌اید، باز نکنید. چراکه یکی از ساده‌ترین ‌ایده‌ هکرها برای بارگیری کدهای مخرب در رایانه‌های قربانی، ارسال ایمیل با فایل‌های حاوی ویروس است. خطرناک‌ترین نوع این فایل‌ها با پسوند PDFs، Word و.EXEs هستند.

از تأیید هویت دومرحله‌ای استفاده کنید: همان‌طور که شرکت‌های بزرگ‌تر هک می‌شوند، احتمال اینکه رمز عبور شما لو برود نیز وجود دارد. با فعال کردن احراز هویت دوعاملی (تأیید هویت دو مرحله‌ای)، کاربران نه تنها باید یک رمز عبور را وارد کنند، بلکه باید با یک مورد دیگر مانند کد ارسال‌شده به تلفن همراه، هویت خود را تأیید کنند. این روش راه خوبی برای جلوگیری از مهاجمانی است که رمزهای عبور را دزدیده‌اند از این‌رو شرکت‌های زیادی از این روش و قابلیت فنی استفاده می‌کنند.

از کلمه عبور پیشرفته استفاده کنید: از یک رمز عبور قوی شامل حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد، علائم نقطه‌گذاری و کلمات شکسته و نامفهوم استفاده کنید. رمز عبور را از اطلاعات شخصی خود مانند سال تولد، کد پرسنلی و غیره انتخاب نکنید و آن را در جایی ذخیره نکنید.

گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب


توسط : drweb  در تاریخ : 24-06-1397, 11:12   بازدیدها : 508   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .