آموزش طراحی سایت چطور با GPS خاموش هم مي توان تحت نظر بود » باشگاه امنیت اطلاعات دکتروب | آنتی ویروس دکتر وب

ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » چطور با GPS خاموش هم مي توان تحت نظر بود




چطور با GPS خاموش هم مي توان تحت نظر بود

چطور با GPS خاموش هم مي توان تحت نظر بود


 

 

تلفن همراه شما تقريبا کارتان را در هر زمينه اي راه مي اندازد اما خيلي از کاربران موبايل در کنترل اين ابزار مشکل دارند و گاهي پيش مي آيد که تلفن هوشمند سرتاسر زندگي را فرا گرفته و هيچ رازي نيست که در آن ذخيره نشده باشد.به همين دليل، گوگل در اندرويد به کاربران اخطار مي دهد که چه اپليکيشن هايي به چه بخش هايي از تلفن همراه شما دسترسي پيدا مي کنند. در هر صورت شما صاحب اين دستگاه هستيد و مي توانيد بگوييد که اپليکيشن به جي پي اس دسترسي داشته باشد و يا نه.جي پي اس به حدي در فرهنگ ما ريشه دوانده که ديگر به آن حتي فکر هم نمي کنيم. اگر يک رستوراني باشد که اسمش را شنيده ايد اما آدرسش را دقيق نمي دانيد، به سراغ گوگل مپز مي رويد. احتمالا مسير پيشنهادي را هم از آن مي خواهيد يا اگر از گوگل مپز نپرسيد، يک عالم اپليکيشن ديگر وجود دارد که مسيريابي را انجام مي دهد. آيا نمي خواهيد همه اين مسيرهايي که مي رويد ثبت شود؟ پس منطقي است که جي پي اس را خاموش کنيد.اما اگر به شما بگوييم که در اين حالت باز هم ممکن است تحت نظر باشيد چطور؟ اگر بدانيد اپليکيشني هست که مي تواند با جي پي اس خاموش سرعت حرکت شما، مسير عبوري و حتي نوع وسيله نقليه اي که در آن هستيد را تشخيص دهد چطور؟

اين روش جديد رديابي توسط محققين دانشگاه پرينستون اعلام شده. آن ها موفق شدند تا اپليکيشني بسازند که مي تواند با سنسورهاي موجود (شتاب سنج، مغناطيس سنج و فشار سنج) در تلفن هوشمند و بدون هيچ اجازه اي، مکان شما را بفهمد. اين اپليکيشن مي توان آدرس IP، منطقه زماني و حتي وضعيت اتصال به اينترنت (واي فاي يا شبکه موبايل) را هم بفهمد.

 

 

اين سنسورها مي توانند تشخيص دهند که يک شخص با چه سرعتي حرکت مي کند و در چه جهتي تغيير مسير مي دهد. حرکت آرام در يک جهت به مفهوم راه رفتن است. اگر کمي سريع تر باشد و تغييرات 90 درجه اي ايجاد شود يعني شخص رانندگي مي کند. اگر سرعت بيشتري پيدا کند يعني سوار بر قطار يا هواپيما است. با استفاده از سرعت و فشار هوا نيز مي توان تفاوت ميان اين دو را تشخيص داد.بعد از اينکه اپليکيشن اين موارد را تشخيص داد، از اطلاعات به دست آمده توسط سنسورها استفاده مي کند. شتاب سنج در مورد سرعت شما مي گويد، مغناطيس سنج از موقعيت قرارگيري نسبت به شمال اطلاعات مي دهد و فشار سنج هم از ميزان فشار هواي منطقه اي که هستيد خبر مي دهد. همه اين اطلاعات که جمع شد، با پايگاه داده هاي عمومي مقايسه مي شود.آب و هوا را با The Weather Channel مقايسه مي کند تا در مورد فشار هوا اطلاعات به دست آورد و ببيند که چقدر از سطح دريا بالاتر هستيد. گوگل مپز و US Geological Survey Maps هم اطلاعات ريز و دقيق ديگر را ارائه مي دهند.

 

 

 

 وقتي همه اين اطلاعات تک به تک بررسي مي شود، اپليکيشن مي تواند موقعيت دقيق شما را پيش بيني کند و بگويد که با چه وسيله اي و به چه سمتي در حال حرکت هستيد. الگوريتم هاي مختلف شروع به کار مي کنند تا جايي که درصد خطا به صفر برسد.اين اپليکيشن به منطقه زماني که موبايل شما نشان مي دهد اعتماد مي کند و باقي اطلاعات را با آن منطبق کرده تا تکه هاي پازل يکي پس از ديگري سر جاي خود قرار بگيرند. همه اين ها، بدون آنکه لازم باشد جي پي اس موبايل روشن باشد.براي تست اپليکيشن، پژوهشگران يک بار آن را در فيلادلفيا مورد آزمايش قرار دادند اما 12 بار آزمون و خطا لازم بود تا اين اپ بالاخره بتواند به طور درست تشخيص دهد.

 

 

چطور با GPS خاموش هم مي توان تحت نظر بود

 

اما اگر به همين اندازه مکان يابي همه ما که از تلفن همراه استفاده مي کنيم ساده است، چه کار مي توان کرد؟ دو جواب براي اين پرسش وجود دارد: يکي اينکه به عنوان يک فرد بايد چه اقداماتي انجام داد و اينکه براي جلوگيري از آن همه ما بايد چه کار کنيم؟به عنوان يک شخص، بايد بسيار مراقب اپليکيشن هايي باشيد که دانلود مي کنيد. اين اپليکيشن حدودا 2000 خط کد لازم داشت تا چنين کنترل بالايي روي شما پيدا کند و واقعا 2000 خط کد تلاش زيادي نمي طلبد. بازي ها و اپليکيشن هاي موبايلي که اين روزها روي موبايلتان نصب داريد ده ها هزار خط کد دارند و قرار دادن 2 هزار خط کد درون آن ها کار سختي نيست.اما اين حرف به مفهوم دانلود نکردن اپليکيشن ها هم نيست. اصلا زندگي بدون اپليکيشن هاي جديد براي بسياري از ما غير ممکن است. اما حسابي مراقب منبعي باشيد که اپليکيشن را از آن دريافت مي کنيد و پيش از نصب، کمي در مورد سازنده هاي آن تحقيق کنيد.

 

 

چطور با GPS خاموش هم مي توان تحت نظر بود

 

 

 

پژوهشگراني که اين اپليکيشن را ساخته اند نيز چندين پيشنهاد براي مقابله با اين متود دارند. اول از همه اپليکيشن هايي که بخواهند از اين سنسورها استفاده کنند بايد حتما درخواست بدهند. بنابراين بايد بيشتر به صفحه درخواست اپليکيشن ها دقت کرد، مسئله اي که احتمالا کمترين کسي به آن توجه مي کند.راه حل بعدي، کاهش نرخ نمونه گيري توسط اين سنسورها در حالتي است که فعال نيستند. اگر نرخ نمونه گيري سنسورها نسبت به درصد لازم براي رديابي توسط اپليکيشن ها کمتر باشد، زير نظر گرفتن شما هم غير ممکن مي شود.و مطمئن ترين و غير منطقي ترين راه حل هم اضافه کردن سوييچ هاي سخت افزاري به موبايل براي خاموش و روشن کردن سنسورها است. با توجه به رويه اي که سازندگان تلفن هاي موبايل در طراحي ها پيش گرفته اند، بعيد است که چنين اتفاقي رخ دهد و شاهد سوييچ خاموش و روشن سنسورها باشيم.متاسفانه در حال حاضر هيچ راه حل کاملي براي آن وجود ندارد که جلوي رخ دادن چنين اتفاقي را بگيريم. شايد فشار وارد کردن به گوگل، اپل و ديگر قدرت هاي بزرگ بهترين کاري است که مي توان انجام داد تا جلوي زير نظر گرفتن کاربران گرفته شود.

 

 

 

 

 

 


گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب


توسط : drweb  در تاریخ : 25-09-1396, 11:18   بازدیدها : 1803   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .