آموزش طراحی سایت برسی فعالیت هکر ها در سال 2018 میلادی

ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » برسی فعالیت هکر ها در سال 2018 میلادی




برسی فعالیت هکر ها در سال 2018 میلادی

 

برسی فعالیت هکر ها در سال 2018 میلادی

 

 

 

 برسی فعالیت هکر ها در سال 2018 میلادی
به ادعای کارشناسان، سال گذشته دوران طلایی هکر‌ها بوده چرا که روی هم رفته اطلاعات بیش از یک میلیارد کاربر در سال ۲۰۱۸ میلادی دزیده شده و از دست سودجویان در امان نمانده است. امنیت دیتای کاربران به علت کلاه‌برداری‌های کارت اعتباری، باگ‌های فناوری، لو رفتن لیست ساکنین هتل یا افشاگری‌های فیسبوک در خطر افتاده و اتفاقات بسیار زیادی در طول همین سال رخ داده است.

به گزارش Daniel Markuson کارشناس معروف حوزه‌ی امنیت اطلاعات، سال قبل بدترین زمان برای دیتای کاربران بوده چرا که بزرگترین افشای اطلاعات در همین سال به وقوع پیوسته و دیتای بیش از یک میلیارد کاربر در سال ۲۰۱۸ لو رفته است. حتی بزرگترین شرکت‌ها نیز از این قاعده مستثنی نبوده‌اند و نتوانستند امنیت اطلاعات کاربران یا حتی سرور‌هایشان را تامین کنند.
 
 
این تحلیلگر لیست کاملی از تمامی اطلاعات لو رفته در وقایع مختلف توسط شرکت‌ها و ارگان‌های گوناگون را کنارهم جمع آوری کرده که در ادامه با هم به بررسی خلاصه‌ای از آنها می‌پردازیم؛

اطلاعات شخصی و مالی پروفایل بیش از ۳۸۰ هزار کاربر شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز در مهرماه سال گذشته لو رفته است.
اشکال نرم افزاری بزرگی در شبکه‌ اجتماعی ناموفق گوگل پلاس وجود داشته که طی این سالها توسط کارشناسان امنیتی کمپانی کشف نشده و بدین شکل اطلاعات ۵۰۰ هزار پروفایل کاربری گوگل افشا شده است.
دیتای شخصی ۲۷ میلیون از خریداران وب سایت Tickey Fly که در اختیار کمپانی Eventbrite بوده، به دست هکرها افتاده است.

همانطور که میدانید از اطلاعات ۱۴۷ میلیون کاربر شبکه‌ی اجتماعی فیسبوک طی رسوایی کمبریج آنالیتیکا سو استفاده شده و موجبات ورشکستگی مالی این کمپانی فراهم گشته است. بر اساس همین اتفاقات مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار فیسبوک مجبور شده بارها پاسخگوی سوالات سران دولتی اروپا و آمریکا باشد.
تاکسی اینترنتی محبوب اوبر نیز از دست هکرها در امان نبوده و دیتای ۵۷ میلیون کاربر این شرکت در اختیار عاملان نفوذی قرار گرفته است.
وبسایت عجیبی به نام MyHeritage با تست کردن دی ان ای کاربران، اطلاعات زیادی درباره‌ی شجره نامه هر شخص در اختیارش قرار داده و به همین شکل ایمیل، آدرس و کلمه‌ی عبور ۹۲ میلیون از بازدیدکنندگانش را منتشر کرده.
 
به سیستم‌های هلدینگ Marriott غول هتل‌داری دنیا حمله‌ی سایبری شده و طی آن اطلاعات شخصی بسیار زیادی از ۳۸۳ میلیون مشتری آن لو رفته است.
پرسش و پاسخ‌های ۱۰۰ میلیون کاربر سایت Quora نیز دزدیده شده است.
دیتای ۱۰۰ میلیون کاربر پلتفرم Firebase که به شرکت گوگل تعلق داشته، در اختیار سودجویان قرار گرفته است.
جالب اینجاست اپلیکیشن My Fitness Pal که در حوزه‌ی ورزش و تغذیه سالم فعالیت داشته هم نتوانسته امنیت داده‌هایش را تامین نماید و اطلاعات ۱۵۰ میلیون کاربرش لو رفته است.
باگ امنیتی موجود در شبکه اجتماعی توییتر نیز موجب شده کلمه‌ عبور ۳۳۰ میلیون از کاربرانش توسط هکرها دزدیده شود.


گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب


توسط : drweb  در تاریخ : 16-10-1397, 07:32   بازدیدها : 388   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .