5 نکته برای اینکه هیچوقت طعمه هکرها نشوید!
5 نکته برای اینکه هیچوقت طعمه هکرها نشوید!
معمولا در هر به روز رسانی ویژگی های امنیتی جدیدی وجود دارد و برای اصلاح
موردی است که توسط هکر ها شناسایی شده و به وسیله آن می توانند به سیستم
شما دسترسی پیدا کنند. پس فرقی نمی کند سیستم شما مک است یا ویندوز؛ هیچ
کدام غیرقابل نفوذ نیستند و باید آن ها را به روز نگه دارید.
رعایت 5 نکته کافی است تا برای همیشه از شر هک شدن در امان بمانید. طبق گفته
های هکر قبلی NSA، دیوید کندی، راه هایی وجود دارد که جلوی هک شدن را به
طور قابل ملاحظه ای می گیرد.
سریال آقای ربات یکی از دقیق ترین و واقعی ترین مصادیق توانایی بی نظیر هکر ها در انجام کارهای خارق العاده است. اگر شما به هک کردن علاقه مندید اما چیز زیادی از آن نمی دانید، بهتر است بدانید عوامل این سریال در واقع هکر های واقعی را استخدام کرده اند تا بر روی برنامه کار کنند و هک هایی را که در زندگی واقعی ممکن است اتفاق بیفتد، نمایش دهند؛ بنابراین این سریال اتفاقات بسیار واقعی را از هر آنچه درباره هک شدن امروزه رخ می دهد، به تصویر کشیده است؛ از هک کردن یک گوشی هوشمند گرفته تا دسترسی به شرکت های بزرگ و به زانو دراوردن آن ها. پس با ما همراه شوید تا با 5 نکته مهم برای در امان بودن از شر هکر ها – چه در خانه و چه در محیط کار – آشنا شوید. 1– هرکجا که می توانید از احراز هویت دو عاملی یا تایید دو مرحله ای استفاده کنید:
سیستم بانکی شما، توییتر، فیس بوک تلگرام و بسیاری دیگر همگی از ویژگی های امنیتی اضافه ای که ممکن است شما از آن ها خبر نداشته باشید، پشتیبانی می کنند. کافی است به قسمت تنظیمات بروید و آن ها را فعال کنید. پس از فعال کردن هربار که وارد صفحه خود شوید، برنامه کامپیوتر شما را ثبت خواهد کرد و پس از آن شما پیامکی دریافت می کنید که به شما اطلاع می دهد دستگاه دومی وارد صفحه شما شده است. اما این موضوع چرا اهمیت دارد؟ اگر یک هکر به رمز ورود شما دسترسی پیدا کند برایش کافی نخواهد بود و باید به تلفن شما هم دسترسی داشته باشد تا در نهایت بتواند وارد صفحه شما شود. پس هیچوقت این نکته را دست کم نگیرید.
2 – همه جا از یک رمز استفاده نکنید:
این کار ممکن است کمی سخت باشد، اما استفاده از رمز یکسان در همه جا راه را
برای هکر ها هموار می کند. در نتیجه، اگر رمز عبور شما در توییتر با رمز
حساب بانکی شما یکسان است، این دو مورد در معرض خطر جدی قرار دارند!
3 – همیشه سیستم و برنامه های خود را به روز رسانی کنید:
معمولا در هر به روز رسانی ویژگی های امنیتی جدیدی وجود دارد و برای اصلاح
موردی است که توسط هکر ها شناسایی شده و به وسیله آن می توانند به سیستم
شما دسترسی پیدا کنند. پس فرقی نمی کند سیستم شما مک است یا ویندوز؛ هیچ
کدام غیرقابل نفوذ نیستند و باید آن ها را به روز نگه دارید. این موضوع
برای برنامه هایی مانند جاوا، آفیس و ادوبی هم صدق می کند و آن ها هم
همواره باید به روز رسانی شوند و کار را برای هکر ها سخت کنند. این نکته را
حتما جدی بگیرید.
4 – میزان اطلاعاتی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید:
هکر ها می توانند از این موضوع استفاده زیادی بکنند. به کارهایی که انجام می دهید دقت کنید؛ عادت هایتان، کارهای روزمره و مکان هایی که هرروز می روید. گذاشتن تمام این اطلاعات در شبکه های اجتماعی می تواند به هکر ها کمک کند که کشف کنند شما چه زمانی از کشور خارج خواهید شد یا چه زمانی در یک جلسه کاری هستید. این یکی از شیوه های حمله هکر ها به شماست.
یکی از اصلی ترین کارهایی که هکر ها انجام می دهند، مخصوصا هنگامی که صحبت از مهندسی اجتماعی به میان می آید، این است که شما را وادار می کنند در لحظه تصمیم بگیرید و این ممکن است باعث به وجود آمدن احساس اضطراب و در نتیجه منجر به تصمیمی مخرب شود. بگذارید مثالی بزنیم. فرض کنید اپراتور سیم کارت شما شرکت A است و یک خرید اینترنتی از شرکت B انجام داده اید و بسته ای که از شرکت B خریده اید، برای شما پست شده است. یک هکر در صورتی که بداند بسته شما در حال رسیدن است، می تواند پیامکی با استفاده از یکی از خطوط خدمات مشتریان A از طرف شرکت B برای شما بفرستد با این مضمون که بسته شما باید دوباره فرستاده شود و برای این کار باید وارد صفحه خود در سایت شوید. پس هکر ها می توانند این گونه به شما حمله کنند، بنابراین باید در این شرایط درست عمل کنید و البته حواستان به اطلاعاتی که از خود در اینترنت منتشر می کنید، هم باشد! 5 – اطلاعات شخصی خود را همه جا منتشر نکنید:
این مورد یکی از اصلی ترین مواردی است که هکر ها می توانند از آن به عنوان اهرمی برای دسترسی به اطلاعات شما استفاده کنند؛ مواردی مانند شماره های امنیتی و رمز کارت اعتباری. هیچکس قرار نیست از یک سرویس بانکی با شما تماس بگیرد و این گونه اطلاعات را از شما درخواست کند. پس هر موقع چنین تماسی دریافت کردید، خیلی بعید است که واقعی باشد. سعی کنید با شماره آن ها دوباره تماس بگیرید. شماره واقعی سرویس بانکی را پیدا کنید و ببینید آیا با شماره ای که با شما تماس گرفته شده مطابقت دارد یا نه، چرا که هکر ها در بسیاری از مواقع هویت سیستم های مالی را جعل می کنند. آن ها هویت بسیاری از شرکت ها را جعل می کنند تا بتوانند به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند و از این طریق برای شما اتهامات و هزینه های جعلی ایجاد کنند.
پس اگر چنین اتفاقی برایتان افتاد سعی کنید از صحت ماجرا خبردار شوید. به سایت اصلی بروید و با مسئولان ذیربط ارتباط برقرار کنید، سپس با کسی که در آن شرکت مشغول به کار است، تماس بگیرید و قضیه را جویا شوید. گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب |
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .