آموزش طراحی سایت هشدار پلیس فتا به خریداران اینترنتی » باشگاه امنیت اطلاعات دکتروب | آنتی ویروس دکتر وب

ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » هشدار پلیس فتا به خریداران اینترنتی




هشدار پلیس فتا به خریداران اینترنتی

هشدار پلیس فتا به خریداران اینترنتی

 

با توسعه ضریب نفوذ اینترنت میزان بهره‌گیری مردم از این ابزار بیشتر و بیشتر شده و در این میان حجم تراکنش‌های بانکی از طریق اینترنت نیز رو به افزایش است؛ اما با توجه به سوءاستفاده‌های متعددی که ممکن است در این بستر صورت گیرد تاکنون از سوی بخش‌های مختلف تذکرهای مختلفی در این خصوص داده‌شده است. اپراتور سوم ارتباطی نیز به‌تازگی در این زمینه به ارسال پیامکی برای مشترکان خود پرداخته است.


در متن این پیامک که به نقل از معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه منتشرشده، آمده است: «مشترک گرامی! همواره پیش از انجام تراکنش‌های اینترنتی از صحت آدرس وب‌سایت اعلام‌شده در پیامک‌ها و یا تبلیغات اینترنتی اطمینان حاصل نمایید، زیرا ممکن است این آدرس‌ها ظاهری موجه داشته باشند، ولی شما را به سایتی جعلی هدایت نمایند.»


رئیس پلیس فتای کشور نیز به‌تازگی با اشاره به اینکه برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی همچنان جزو بالاترین آمار جرائم سایبری کشور قرار دارد، گفته بود: در حال حاضر بیش از ۳۶۰ میلیون کارت‌بانکی در سراسر کشور توزیع‌شده است و در دست مردم به‌طور متوسط بیش از ۴ تا ۵ کارت‌بانکی وجود دارد.


سردار هادیانفر همچنین عنوان کرد: بیش از ۳۴ درصد پرونده‌های متشکله از بدو تأسیس پلیس فتا تاکنون مربوط به برداشت‌های بانکی است که برخی از این پرونده‌ها تا ۲۵۰۰ نفر مال‌باخته (تنها در یک پرونده) داشته‌اند و این آمار بالای تشکیل پرونده، ضرورت حساس شدن بانک‌ها به افزایش سطح استانداردهای امنیتی و ارتقاء سطح تعامل و همکاری با پلیس فتا را نشان می‌دهد که در این راستا همچنین افزایش ضریب دقت مردم در حفظ اطلاعات بانکی خود نیز مورد تأکید است.


رئیس پلیس فتا با بیان اینکه فرایند ارتقاء امنیت یک عمل گروهی است، بیان کرد: از مردم می‌خواهیم بیشتر به مقوله امنیت توجه کنند و اطلاعات روی کارت، رمز اول و دوم کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و در حفظ و نگهداری اطلاعات بانکی خود بیش‌تر دقت کنند و امیدواریم بانک‌ها نیز با گام برداشتن بیشتر در حوزه امنیت، دست مجرمان را در ارتکاب جرائم ببندند.


سردار هادیانفر ضمن بیان اینکه ناآگاهی و سهل‌انگاری کاربران هنگام استفاده از دستگاه‌های کارت‌خوان «POS» سوءاستفاده شیادان و کلاه‌برداران را موجب می‌شود، اظهار کرد: متأسفانه دستگاه‌های کارت‌خوان به‌طورکلی در اختیار و در خدمت فروشنده هستند و نه خریدار، این دستگاه‌ها بیشتر در داخل گیشه فروشنده قرار دارند به‌نوعی که خریدار اصلاً به آن دسترسی ندارد درحالی‌که برحسب دستورالعمل‌های ابلاغی به اصناف این دستگاه باید در دسترس مشتری باشد لذا توصیه می‌شود خریداران هیچ‌گاه رمز خود را به فروشنده اعلام نکنند و عملیات ورود رمز را خود شخصاً انجام دهند و در هنگام خرید اجازه ندهند که کارت از دیدشان خارج شود.


این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه مجرمان فضای مجازی با تکنیک‌های مهندسی اجتماعی اقدام به سرقت اطلاعات کاربران و برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی طعمه‌های خود می‌کنند، اظهار کرد: طراحی صفحات جعلی (فیشینگ) یکی از مهم‌ترین نمونه‌های شگردهای کلاهبردارانه در فضای مجازی به‌حساب می‌آید؛ بنابراین ضروری است کاربران فضای مجازی خریدهای اینترنتی خود را از سایت‌های معتبر و مهم و دارای نماد الکترونیکی اعتماد انجام دهند.

 

 

منبع : سایبربان


گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب


توسط : mrpr  در تاریخ : 16-10-1395, 12:33   بازدیدها : 1162   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .